Mijn favorieten

Online actief

Als oudste kantoor van de provincie Groningen kan je niet blijven hangen in vervlogen tijden… Om bijna 150 jaar actief te zijn op de stad Groninger woningmarkt moet je als kantoor wel met je tijd meegaan.

Lagro | Ebens plaatst daarom al haar woningen op de eigen - eigentijdse - website, maar uiteraard ook op Funda. Daarbij is elke verkoopopdracht maatwerk voor ons kantoor, waarbij we u graag
adviseren over de verschillende presentatiemogelijkheden die we hierin te bieden hebben.

‘Anno nu’ speelt Social Media een grote rol binnen de maatschappij. Lagro | Ebens is daarom ook hierin zeer actief, waarbij de nieuwste media worden ingezet om onze diensten - maar ook uw onroerend goed - aan te bieden. Zo zullen onze makelaars bij een verkoop- of verhuuropdracht ook de inzet van Social Media meenemen in de presentatie, waarbij legio mogelijkheden zijn die we graag met u bespreken.

Naast de nieuwste media worden de meer traditionele media uiteraard ook niet uit het spreekwoordelijke ‘oog verloren’. Zo worden alle aangeboden woningen - indien door u gewenst - voorzien van een tuinbord of 3D-poster aan het raam. Ook fysieke advertenties behoren uiteraard tot de mogelijkheden, waarbij Lagro | Ebens een faciliterende rol namens u zal vervullen bij de opmaak en plaatsing ervan.

Kortom, Lagro | Ebens is ook na bijna 150 jaar nog volledig ‘bij de tijd’…