Mijn favorieten

Winnaars prijsvraag Open Monumentendag

Lagro | Ebens is gevestigd in het Rijksmonument aan de Oude Ebbingstraat 91 te Groningen. Het cultureel erfgoed wordt door velen een warm hart toegedragen.
We hebben tijdens Open Monumentendag onze deuren voor iedereen geopend en een hele mooie dag beleefd. Volop belangstelling met tussen de 300 en 350 bezoekers. We hebben vele bijzondere verhalen gehoord en mooie reacties ontvangen !

Met een knipoog naar ons vak hadden we een prijsvraag uitgeschreven, namelijk de koopsom van ons kantoorpand in 1968. Met meer dan 100 deelnemers eveneens een succes. De deelnemers hebben uiteenlopende bedragen genoemd, van 12.000 gulden tot ruim 3.500.000 gulden. Onder de deelnemers waren er twee welke beide op 1.000 gulden naast de koopsom hadden ingevuld, waardoor er een loting is gedaan.

De winnaars hebben een weekend naar Terschelling gewonnen in een 6-persoons luxe appartement in Residence Terschelling. Daarnaast heeft Huis & Hypotheek een diner cheque beschikbaar gesteld als tweede prijs. Wij wensen de winnaars veel plezier toe tijdens het weekendje Terschelling en het diner.

Op de foto worden de winnaars geflankeerd door:

Marten Elzinga, hypotheekadviseur bij Huis en Hypotheek
Dini Hof-Kamps, makelaar bij Lagro | Ebens
Iris IJkema, commerciele binnendienst bij Lagro | Ebens